Hos Tromsøya Briller finner du alltid et oppdatert utvalg av kjente brillemerker, nøye plukket ut av oss for å sikre deg best mulig kvalitet til best mulig pris. Vi fører også alltid et utvalg rimeligere brillemerker som kan kjøpes i en pakkeløsning.

Se gjerne vårt utvalg i vår nettbutikk.

Kunoqvist

Det svenske brillemerket Kunoqvist har siden 2005 designet briller med et klassisk skandinavisk design, og er kjent for sine fargerike innfatninger. Hver ny kolleksjon har sitt eget fargetema, slik at fargepalletten alltid endrer seg i takt med sesonger og trender. Brillene fra Kunoqvist er av svært høy kvalitet, og er designet for deg som setter pris på de små detaljer, deg som liker å uttrykke din personlighet, og ser på brillene som en del av din identitet.

Se Kunoqvists nyeste kolleksjon i vår nettbutikk!

Vanni

Vanni leverer italienske briller av høyeste kvalitet. Hele prosessen fra design til produksjon skjer i Nord-Italia, hvor de har et stort fokus på korte forsyningslinjer og bærekraft i alle ledd. Vanni lager briller i både acetat og metall, og benytter den nyeste teknologien innen 3D-printing og laserkutting. Brillene blir til slutt overflatebehandlet, farget, klargjort og montert for hånd, for å sikre et unikt resultat med beste kvalitet.

Se vårt utvalg av Vanni i nettbutikken!

Munic

Brillemerket Munic ble stiftet i 1991 av designeren Marcus Riess, og kommer som navnet indikerer fra Munchen. Med slagordet «frame your personality» ønsker Munic å levere briller med et innovativt design, av høykvalitets-materialer med harmoniske former. Resultatet er moderne briller som fremhever, men ikke overskygger personligheten din.

Finn dine nye Munic i vår nettbutikk!

Hugo Boss

Hugo Boss lager elegante og sofistikerte briller i et klassisk design, for både kvinner og menn. Det klassiske uttrykket gjør at brillene enkelt kan tilpasse seg enhver situasjon, enten det er jobb, reise eller fritid. Hugo Boss passer perfekt for deg som er opptatt av kvalitet, og tar synet ditt på alvor.

Se flere av våre Hugo Boss-briller i vår nettbutikk!