Solbriller som beskytter mot solens deilige, men skadelige stråler er viktigere enn man skulle tro. Faktisk burde du bruke solbriller året rundt!

Med andre ord; et par solbriller av høy kvalitet er en god investering. I tillegg til å beskytte deg mot skadelige UV-stråler, skal solbrillene både få deg til å føle deg vel samt sørge for at du ser klart og godt.

Besøk en av våre butikker for å se hele vårt utvalg i solbriller. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne solbrillene som passer ditt ansikt og dine behov.

Solbriller med styrke

Dersom du bruker briller til vanlig, anbefaler vi at du skaffer deg et par solbriller med styrke. Her har vi flere ulike løsninger. I tillegg til solbriller med styrke i hele glasset, kan du få både progressive solbriller og solbriller med styrke kun i den nederste delen av glasset. Sistnevnte passer ypperlig for deg som kun benytter deg av lesebriller til vanlig.

Solbriller for barn

Også de minste øynene må beskyttes mot solens UV-stråler. Barn bør ha solbriller som egner seg til lek og aktivitet, og som skjermer godt mot stråling. For barn som bruker briller til vanlig tilbyr vi solbriller med styrke. I vår avdeling Optikk Service på Øyelegesenteret i Alkeveien 14 finner du et godt utvalg i kvalitetssolbriller til barn.

Maui Jim – solbrillefavoritten

Maui Jim er vårt hovedmerke innen solbriller. Merket som i ble etablert på Hawaii har blitt verdens raskest voksende produsent av solbriller med polariserte glass. Det er ikke uten grunn. Mange mener at glassene på Maui Jim-solbrillene er verdens beste. De omfavnes av bilførere, sjøfolk og motebevisste mennesker verden over. Tilbakemeldingene fra våre kunder er også utelukkende positive. Solbrillene kommer for øvrig også med clearshellbehandlet glass, noe som gjør dem ekstremt overflatesikre mot riper. Dette er med andre ord solbriller du kan ha lenge og som kan brukes i enhver situasjon. Maui Jim-solbrillene leveres naturligvis også som solbriller med styrke.