Produktsøk

Kontaktlinser betyr for mange frihet. Linser er både komfortabelt og enkelt å bruke. I tillegg oppnår man maksimalt synsfelt. Dessuten slipper du, ved bruk av kontaktlinser, at vær og vind påvirker synet ditt – slik det tidvis kan gjøre når du bruker briller. I enkelte yrker kan det være direkte risikabelt å bruke briller, for eksempel som fisker. Da kan kontaktlinser være en god løsning.

Kontaktlinser som supplement til briller

Det å bruke kontaktlinser behøver ikke å bety at du kaster brillene for godt. Mange velger å veksle mellom linser og briller etter behov og preferanse. Andre bruker utelukkende kontaktlinser. Dersom du aldri har brukt kontaktlinser og lurer på om dette kan være noe for deg, anbefaler vi deg å prøve.

Fra månedslinser til dagslinser

Det finnes en rekke ulike linser å velge imellom. Når det gjelder varighet på linsene kan du velge både dagslinser, døgnlinser, to-ukeslinser og månedslinser. Vi har også linser spesielt utviklet for deg med skjeve hornhinner, såkalte toriske linser og progressive linser.

For å finne ut hvilke kontaktlinser som passer dine behov, anbefaler vi at du kommer innom oss for en konsultasjon. Vi gir deg også tilvenningsgaranti. Dette betyr at du trygt og enkelt kan prøve ulike kontaktlinser for å finne den linsen som passer deg best, uten at det koster skjorta.