Døgnlinser

Døgnlinser kan, som navnet tilsier, brukes døgnet rundt
– i hele 30 døgn sammenhengende!

Døgnlinser er like komfortabelt som det er enkelt

Døgnlinser er kontaktlinser som lar øynene «puste». Sammenlignet med andre typer kontaktlinser, gir døgnlinser opptil seks ganger så mye oksygentilførsel til hornhinnene. Samtidig bidrar linsene til å opprettholde væskebalansen i øynene, slik at du unngår tørre og irriterte øyne.

Er du mye på farten og ønsker en fleksibel hverdag? Da er døgnlinser et godt valg. Du slipper rens og rengjøring med linsevæske. Dessuten kan du sove med linsene.

Linser tilpasset ditt syn og din hverdag!

Et tegn på at du har valgt riktig type kontaktlinser, er at du rett og slett ikke tenker over dem. Linsene skal bare funke – de skal gjøre jobben sin. Da er det viktig at du velger kontaktlinser tilpasset dine behov, enten det er nettopp døgnlinser, dagslinser, månedslinser eller progressive linser.

I tillegg er det viktig at linsene er tilpasset ditt syn – at de har riktig styrke. Ved døgnbruk av linser anbefaler vi at du får gjennomført en undersøkelse av øynene dine hver sjette måned, og en synstest minimum annethvert år. Da vil eventuelle synsendringer og øyesykdommer avdekkes tidlig. Når du gjennomfører en linsekontroll eller en synstest hos oss i Tromsøya Briller får du alltid gratis prøvelinser.

Dersom du er usikker på hvilken type kontaktlinser du skal velge: Kontakt oss, vil hjelper deg mer enn gjerne!

PS! Vi gjør vårt for å holde leveringstiden så kort som mulig, og sender alltid kontaktlinsene samme dag som du bestiller. Dessverre opplever vi at Posten har litt lengre leveringstid til enkelte deler av landet. Det lønner seg med andre ord å bestille så tidlig som mulig!

Gå til toppen