Månedslinser

Ønsker du en økonomisk og effektiv løsning, er månedslinser et godt valg! Kontaktlinsene er laget for å brukes på dagtid – i hele 30 dager.

Hvordan bruke månedslinser

Månedslinser er kontaktlinser som du tar på om morgenen og av om kvelden. På natten skal linsene oppbevares i et linseetui med linsevæske i. Denne væsken må byttes hver dag for å unngå bakterier.

Før du setter inn eller tar ut linsene, er det viktig at du vasker hendene godt. Rene linser og rene hender minsker sannsynligheten for bakterievekst og irritasjon, og gir deg en frisk opplevelse hver dag.

Best pris med månedslinser

Månedslinser er rimelige. Det er mye å spare på å velge denne typen linser til sammenligning med andre typer kontaktlinser. Likevel er det ikke slik at prisen går på bekostning av kvaliteten – hos oss finner du utelukkende månedslinser av god kvalitet, fra kjente merkevarer.

Foruten månedslinser, tilbyr vi også døgnlinser, som du faktisk kan bruke sammenhengende i 30 dager, dagslinser og progressive linser for både dags- og månedsbruk.

Ta vare på ditt syn

Øynene og synet ditt kan endre seg med tiden – noe som betyr at du kan ha behov for linser i annen styrke etter hvert. For å avdekke eventuelle endringer i tide, anbefaler vi at du som bruker linser gjennomfører en synstest fra hver sjette måned til én gang i året.

Når du bestiller og gjennomfører en synstest hos oss i Tromsøya Briller vil vi alltid sette av god tid til å undersøke synet ditt, og til å avdekke eventuelle øyesykdommer. Du får også med deg gratis prøvelinser – noe som betyr at du kan prøve deg frem til riktig type kontaktlinser, uten at det koster skjorta.

Har du spørsmål knyttet til månedslinser? Eller trenger du hjelp med din bestilling? Ta kontakt, vi hjelper deg mer enn gjerne!

PS! Vi sender månedslinsene samme dag som du bestiller, for å holde leveringstiden så kort som mulig. Likevel er det greit å vite at Posten kan ha noe lang leveringstid, spesielt til de nordligste delene av landet. Bestill derfor i så god tid som mulig.

Gå til toppen