Progressive linser

Se klart på alle avstander med progressive linser!

Progressive linser er satt sammen på en unik måte, som gir ulike soner med forskjellig styrke. Kontaktlinsene er derfor godt egnet for deg som bruker progressive briller.

Progressive linser for endags- og månedsbruk

Progressive linser, kalt multifokale linser på fagspråket, har ulike soner med forskjellig styrke. De ulike sonene styres etter pupillen din, avhengig av hvor du skal fokusere. Ved riktig tilpasning er resultatet at du ser klart på absolutt alle avstander.

Dersom du bruker lesebriller eller progressive briller fra før, er progressive kontaktlinser et naturlig valg. Disse linsene endrer styrke basert på hvor du fokuserer – noe som er praktisk ved både nærsynthet og langsynthet.

Vi i Tromsøya Briller er kresne når det gjelder hvilke merker vi fører, noe som er din kvalitetsgaranti. Her i nettbutikken finner du et godt utvalg i både endagslinser og månedslinser med progressiv styrke, fra kvalitetsmerker som Dailies, BioTrue, Acuvue Moist, Biofinity, Ultra, Acuvue Moist, Clariti og Proclear.

Er du usikker på hvilke linser som passer best for nettopp dine behov? Kontakt oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne!

De beste kontaktlinsene er de som er tilpasset deg!

For at du skal kunne se klart med kontaktlinsene, må de naturligvis ha riktig styrke i forhold til ditt syn. Vi anbefaler at du gjennomfører en synstest minimum annethvert år, for å fange opp eventuelle synsendringer og å kunne endre styrke på kontaktlinser og briller i henhold til dette.

Bestiller du en synsprøve hos oss, får du med gratis prøvelinser. Perfekt for deg som vil teste progressive linser for første gang.

Vi har også et stort utvalg i vanlige dagslinser, døgnlinser og månedslinser.

PS! Vi sender alltid kontaktlinsene samme dag som du bestiller! Likevel er det greit å være klar over at leveringstiden kan være noe lang, spesielt i de nordligste delene av landet.

Tittel

Gå til toppen