Tromsøya Briller ble etablert i 1991 av Ståle Jacobsen, som fortsatt eier og driver butikken. Helt siden oppstarten har vårt fokus vært rettet mot å gi våre kunder den aller beste hjelp og veiledning. Dette lykkes vi med gjennom et ufravikelig fokus på fag og kvalitet, i alle ledd.  

Faglig dyktige optikere

Som kunde hos oss skal du alltid kunne være trygg på at du får kyndig veiledning og trygg oppfølging. I praksis betyr dette at optikerne du møter hos Tromsøya Briller alltid er faglig oppdaterteBlant annet er vi, som eneste optiker i vårt fylke, AlfaWiz-sertifisert optiker 

Optikere med fokus på fag

For å kunne finne den beste synskorrigerende løsningen for nettopp deg, er det viktig for oss å sette av tilstrekkelig med tid. Når du kommer til oss, enten det er for å kjøpe deg et nytt par briller eller kontaktlinser, for å gjennomføre en synsundersøkelse eller annet – blir du alltid møtt av en kompetent fagperson som gir deg veiledningen du trenger. For eksempel setter vi alltid av mellom 45 og 60 minutter til synstester, og vi stiller gjerne flere spørsmål vedrørende din øyehelse og brille-/kontaktlinsehistorie, for å kunne hjelpe deg best mulig. 

Briller og kontaktlinser vi går gode for

Når vi snakker om kvalitetsfokus, gjelder dette naturligvis også produktene du finner hos oss. Vi tar utelukkende inn brillersolbriller og kontaktlinser av en kvalitet vi kan stå inne for.  

Velkommen til Tromsøya Briller!  

Våre ansatte

Ståle Jacobsen
Ståle JacobsenOptiker
Torill Isaksen
Torill IsaksenOptikerassistent

Kontakt oss

Troms Optik AS

Adresse:
Storgata 80
9008 Tromsø

Telefon:
77 68 13 10

E-post:
kundeservice(a)tromsoyabriller.no

Organisasjonsnummer:
983 143 776